Om oss

RC Mester leverer radiostyrt hobbyutstyr til kunder i hele Norge, med Showroom i Gamle Drammensvei 107 i Bærum som er åpent etter avtale.
 
Vi har produkter fra de største og mest kjente kvalitetsmerkene. Om du vil ha en billig lekebil til de minste eller et større leketøy til voksne så hjelper vi deg. Vi har et godt utvalg med biler, fly og deler på lager, og skaffer det meste på forespørsel.
 
RC Mester ble opprinnelig startet av Fredrik Halvorsen i 2008. Dette var da en butikk på Kjørbekk i Skien, som flyttet videre til Rødmyr i 2014. I desember 2016 ble butikken i Skien lagt ned og RC Mester ble drevet som nettbutikk av ny eier, Jostein Nedrebø i Fyresdal.
 
Våren 2019 fikk RC Mester et nytt team i ryggen, og ble flyttet til Høvik i Bærum. Daglig leder er Nikoline Gjerstad, fagsjef er Kristian Hatlestad, Sigbjørn Skjæret står for innovasjon og 3Dprint og Miriam Gjerstad er markedsfører.
 
Som eneste leverandør i Norge tilbyr vi SSD, PitBull, Holmes Hobbies, Cross RC, Boom Racing og Gmade.
 
I tillegg har vi:
BSD - Biler
Flysky - Radioer og mottakere
Helion - Biler og båter
HPI - Biler
HSP - Biler
Hubsan - Droner
Joysway - Båter
SkyRC - Ladere og utstyr
Tamiya - Biler og byggesett
Traxxas - Biler
 
 

Vi gjør vårt ytterste for å levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Ta kontakt om du ikke finner det du leter etter. Vi hjelper deg gjerne!

 

RC Mester v/ Nikoline Gjerstad

post@rcmester.no