Leveringsvillkår

Innen Norge: Vi sender varene i løpet av 1-2 virkedager, da har du som regel pakken på ditt valgte hentested eller i postkassen innen 3-4 virkedager. Vi sender med Posten eller PostNord, og er avhengig av deres leveringstider. Dersom du har valgt Pakke til hentested eller MyPack Collect har du 7 dagers hentefrist. Uavhentede pakker vil bli returnert til oss i tråd med speditørens reglementer. Kunden er økonomisk ansvarlig for fraktkostnader, samt et gebyr på 300,-

Det er også mulig å benytte DHL i Norge for garantert superrask levering. Kostnaden ser du i kassen. Merk at vi dessverre ikke kan sende "farlig gods" (batterier, maling, lim osv) med DHL.

Til Svalbard: Spesielle fraktpriser gjelder til Svalbard, kostnaden ser du i kassen. Merk at vi dessverre ikke kan sende "farlig gods" (batterier, maling, lim osv) med DHL til Svalbard.

Internasjonal frakt: Merk at vi dessverre ikke kan sende "farlig gods" (batterier, maling, lim osv) ut av Norge, dette gjelder også Svalbard. Vi sender med DHL, og deres vilkår gjelder. De leverer vanligvis nesten hvorsomhelst i verden på et par dager. For å se kostnaden fyll handlevognen og legg inn din adresse i kassen. Vi kan dessverre ikke gi prisestimater for DHL frakt utover det du finner i kassen, så vær snill å benytte denne funksjonen. Dersom kassen ikke gjenkjenner din adresse er du kanskje i et land som ikke dekkes av vår nettbutikk.

Fraktmetoder:

  • Posten - Pakke til hentested (inkluderer forsikring og sporing)
  • Posten - Pakke på døren (inkluderer forsikring og sporing)
  • Posten/PostNord - Pakke i postkassen (kun delvis sporing, ingen forsikring. Selger har intet ansvar ved tapt/skadet pakke, og vi anbefaler derfor ikke denne fraktmetoden for ordre over feks 1000kr)
  • PostNord - MyPack Collect (inkluderer forsikring og sporing)
  • DHL Ekspress - Innen Norge eller internasjonalt

Ordrer over kr 5000 sendes fraktfritt innen Norge.

Det er også mulig å avtale henting i vårt showrom i Gamle Drammensvei 107, 1363 Høvik. Husk å avtale tidspunkt før du kommer. 

 

Emballasje

For å spare miljøet resirkulerer vi emballasje i størst mulig grad. 

 

Kjøpsbetingelser